POZIV NA RADIONICU – Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja- podmjera M6.1

U okviru u okviru mjere M06 «Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja» iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je raspisala natječaj iz podmjere 6. 1 „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“. Natječaj je otvoren 21. prosinca 2016. a prijave se podnose do 24. veljače 2017. godine.

JU Rera SD za koordinaciju i razvoj SDŽ će u suradnji s djelatnicima Poljoprivredno savjetodavne službe i Lokalnim akcijskim grupama iz Splitsko-dalmatinske županije održati 10 radionica na području naše županije na kojima će prezentirati natječaj i način prijave na ovu podmjeru ruralnog razvoja. Naš cilj je animirati što veći broj potencijalnih korisnika, kako bi u što većoj mjeri u našoj županiji iskoristili raspoloživa bespovratna sredstva, potakli investicije u poljoprivredi i time smanjili broj nezaposlenih.

Radionica za područje Općina Zagvozd, Šestanovac i Zadvarjeodržat će se 25. siječnja 2017. u 09:30h u prostorijama Općine Zagvozd, Ulica Dr. Franje Tuđmana 65, 21270Zagvozd

Sudjelovanje je besplatno, a formalna prijava nije potrebna.

Na sljedećim poveznicama mogu se vidjeti detalji :

 

Objava za medije M6.1

Poziv za sudjelovanje na radionici u Zagovzdu, 25.01.2017. 

Raspored održavanja radionica za M6.1