Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/opcina/public_html/plugins/content/youtubeplugin/youtubeplugin.php on line 49

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/opcina/public_html/plugins/content/youtubeplugin/youtubeplugin.php on line 49

 

 

STRANICE SU U IZRADI.

MOLIMO, NAVRATITE KASNIJE!!!

Slikovni rezultat za pages under construction

Ante Dundić, strastveni lovac i ljubitelj životinja odlučio je u svom Grabovcu, malom zabiokovskom selu  u srednjoj Dalmaciji u zaleđu Biokova,  odlučio je otvoriti lovački muzej i zoološki vrt te na  turističku ponudu Općine Šestanovac obogatiti na nesvakidašnji način. U muzeju se nalazi preko 650 izložaka, a u sklopu obiteljskog imanja otvorio je i zoološki vrt s preko  od 250 životinja. Tu je nekoliko vrsta konja, srna, jeleni lopatari, mufloni, divokoza, vijetnamskih svinja, divljih svinja, medvjedi, te razne vrste peradi i ptica. Ulaz u muzej je besplatan. Na imanju posjetitelji mogu vidjeti  razne vrste starinskih alata, zaprežna kola i dvokolice, a u ponudi je i jahanje te vožnja kočijama.

 

Supružnici Jozo i Ana Biskupović poznati su po zasadima sivog i crnog pinota od preko 8000 trsa, a već godinama na svom imanju uspješno proizvode zdravu hrane i bave se eko-turizmom obnavljajući stare kamene i gradeći nove kuće na svom imanju, u eko-etno selu na zaravni Kreševa brda, podno sjeverne strane brda Kreševnica. U njihove ekskluzivne objekte pogodne za seoski turizam tijekom turističke sezone zadnjih godina dolaze skupine gostiju, osobito ljeti i u jesen. Obitelj Biskupović obitelj poznata po marljivosti, proizvede preko 12 000 liutara crnog i sivog pinota godišnje.

Domaća hrana i vrhunsko vino jamci su da će se zadovoljiti svačiji, pa i najzahtjevniji gastronomski ukus pri tom opravdavajući krilaticu „Hrana kakva je nekad bila“.